trends_digital_twin_header_interior_desktop

Симулации в производството и ролята им в Умната Фабрика

Понеделник, 5ти декември 2022 | България | София | Тех Парк София, Smart Classroom

Бихме искали лично да ви поканим на нетуъркинг събитие относно Симулациите в произвоството и ролята им в Умната Фабрика, което ще се проведе от 15:00 часа в Тех Парк София. Събитието ще събере на едно мясно представители на PARA (Professional Association of Robotics and Automation), B2N, водеща компания в сферата на адитивното производство и официален представител на Altair за България и експерти от Altair, които ще се съберат, за да споделят мнения и да обсъдят технологии, които ще оформят бъдещата Умна Фабрика в посока на проектиране и оптимизация за високоефективни, иновативни и устойчиви продукти и процеси в един все по-свързан свят.

Основни теми

Web 1920 – 1-Nov-14-2022-08-09-45-8054-PM

Симулационен дизайн, който спестява време и ресурси

Симулационният дизайн на Altair променя начина, по който създаваме продукти. Той позволява да се намалят нужните цикли на проба и грешка преди създаването на един продукт и оптимизира ползването на ресурси, тъй като премахва нуждата от скъпи тестове в реална среда. Софтуерът е лесен за употреба, а въвеждането на AI (Изкуствен интелект) доразвива продукта и дава нова свобода на дизайн екипа.

shutterstock_1682600713_AltairMaterialDataCenterScreenshot

Predictive maintenance - по-висока производителност и по-ниски разходи за поддръжка

Разходите за спиране на работа на производствените машини в предприятия са изключително скъпи за бизнеса и достигат милиони евро годишно. Това може да се избегне като събирате и обработвате данни от оборудването в реално време. Тези данни съдържат скрити индикатори за бъдеща повреди, благодарение на Predictive maintenance алгоритми от софтуера на Altair. Така ще избегнете ненужни проверки, намалите разходи за ремонт и персонал и повишите времето на ефективна работа на вашето оборудване, което води до по-висока производителност на предприятието с по-ниски разходи за поддръжка.

Web 1920 – 2

Анализ на данни и изкуствен интелект (Data Science & AI)

Всички бизнеси генерират данни, но стойността им е в това как се ползват и управляват. Софтуерните продукти на Altair дават възможност да управлявате вашите данни, като предоставя на екипите силата да използват анализ на данни и изкуствен интелект (Data Science & AI), за да получат конкурентни предимства и да доведат до страхотни бизнес резултати базирани на умен анализ на данни.

Заповядайте на 5ти декември, от 15:00 часа в Тех Парк София

 

*Събитието ще се проведе в кратък формат, от 15:00 до 17:00 часа с включен коктейл и нетуъркинг блок.
**Това е събитие с безплатно участие и не се изисква специфичен дрескод.
*** Предвид ограничения брой свободни места, е нужна вашата регистрация.

Регистрирайте се сега!